Vi söker en administratör med goda redovisningskunskaper

Vilka är vi?
Vi är Brokerway, ett effektivt och välbalanserat team som har god sammanhållning och bred kompetens. Vi levererar värdepapperssystem till några av Nordens största finansiella institutioner och arbetar med flertalet stora banker. Team Brokerway drivs av att följa branschens utveckling för att fortsätta vara en ledande leverantör av inspirerande system som gör en positiv skillnad idag, imorgon och i framtiden.

Vad söker vi?
Brokerway är ett IT-bolag som levererar systemlösningar till de allra största nordiska bankerna och vill expandera med en erfaren och strukturerad medarbetare.

– Du har arbetat ett antal år inom redovisning med erfarenhet av fakturering, bokföring, momsredovisning och löneadministration. Erfarenhet från att arbeta med Fortnox är meriterande
– Du har god samarbetsförmåga och som tillsammans med bolagets ledning vill driva och genomföra kundevent
– Du vill bidra till ett starkare team genom aktiviteter och interna projekt

Kort och gott söker vi dig som tycker om ordning och reda, skapa trivsel för både personal och kunder samt tycker om att arbeta självständigt med mycket trevliga och engagerade medarbetare.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskoleexamen inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom redovisning som matchar vår kravprofil. Du måste behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du vår framtida administratör? Tveka inte att skicka din ansökan till mikael.smedback@brokerway.com.
Sista ansökningsdag är den 5 december 2019.

Brokerway har utvecklat värdepapperssystemet STX som idag används av de allra största finansiella institutionerna i Norden. Tillväxten sker främst inom området Corporate Actions, det vill säga hanteringen av världens alla tänkbara företagshändelser som till exempel utdelningar, nyemissioner och ränteutbetalningar. Systemet hjälper banker och andra finansiella institut att administrera hela processen från insamling av data om företagshändelser tills de är genomförda och klara. Via STX kan Brokerway erbjuda största möjliga balans mellan automatisering och manuella processer och allt är förpackat i den allra senaste tekniken baserad på öppna standarder och högsta möjliga prestanda.