Ansök till tjänsten som IT-utvecklare på Brokerway!

Vilka är vi?
Vi är Brokerway, ett effektivt och välbalanserat team av utvecklare och designers. Vi levererar värdepapperssystem till några av Nordens största finansiella institutioner och arbetar med flertalet stora banker. Vi är ett team som drivs av att följa branschens utveckling för att fortsätta vara en ledande leverantör av inspirerande system som gör en positiv skillnad idag, imorgon och i framtiden.

Vad söker vi?
Vi söker IT-utvecklare som är på jakt efter utmaningar inom finansmarknaden och som brinner för programmering.

– Är du intresserad av att vara med och utveckla vårt värdepapperssystem STX som används av stora finansiella institutioner på en global marknad?
– Är Angular, Docker och Java något som lockar dig?
– Vill du lära dig allt om hur värdepappersmarknaden fungerar och arbeta med de största bankerna?
– Vill du vara med och utveckla lösningar med inslag från Artificiell Intelligens (AI) och Blockchain-teknologin?

Då är Brokerway den perfekta arbetsplatsen för dig. Vi garanterar dig en unik möjlighet till utveckling i en kunskapsintensiv men också avspänd arbetsmiljö.

Du är en person som:
– Har ambitioner att utvecklas
– Är initiativtagare och orädd
– Drivs av tydlig struktur och att arbeta utifrån deadlines

Ansök till tjänsten som IT-utvecklare på Brokerway!

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en avslutad universitet- eller högskoleexamen med inriktning IT/programmering. Du kan vara nyexaminerad eller ha arbetet som utvecklare några år samt ha goda språkkunskaper gällande svenska och engelska i både tal och skrift. Andra språk kan vara meriterande som till exempel spanska, franska och tyska. Förutom programmering behöver du ha ett gediget intresse att lära dig vårt verksamhetsområde, det vill säga värdepappersmarknaden.

Tillsammans utvecklar vi dagens och morgondagens värdepappersmarknad. Är du vår framtida IT-utvecklare? Tveka inte att skicka din ansökan till mikael.smedback@brokerway.com.
Sista ansökningsdag är den 5 december 2019.

Brokerway har utvecklat värdepapperssystemet STX som idag används av de allra största finansiella institutionerna i Norden. Tillväxten sker främst inom området Corporate Actions, det vill säga hanteringen av världens alla tänkbara företagshändelser som till exempel utdelningar, nyemissioner och ränteutbetalningar. Systemet hjälper banker och andra finansiella institut att administrera hela processen från insamling av data om företagshändelser tills de är genomförda och klara. Via STX kan Brokerway erbjuda största möjliga balans mellan automatisering och manuella processer och allt är förpackat i den allra senaste tekniken baserad på öppna standarder och högsta möjliga prestanda.